Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Одборници Градске скупштине имаће последњу седницу пре одласка на заслужени одмор. Теме су "вруће" летње и скренуће пажњу. Прва, уједно увек и најинтересантнија је Одлука о Буџету града за 2017. годину, односно Ребаланс. Где ће "отићи" део уштеђених пара видећемо! Сви се надају! Одборници ће разматрати План регулације "Пирот – Исток 1" Одлуку о организацији Градске управе, дати сагласност и усвојити пројекат јавног приватног партнерства.

На Дневном реду су одлуке о месним заједницама, о раду Комисије за планове града, накнаду за уређивање јавних паркинг простора.

Сигурно је да ће пажњу привући и Одлука о спровођењу јавног конкурса за избор директора јавних предузећа чији је оснивач град Пирот.

Одборници ће разматрати и дати сагласност на одлуке надзорних одбора о расподели добити за 2015. и 2016. годину, потом на измену програма пословања јавних предузећа и исплати солидарне помоћи запосленима.

Седница Градске скупштине одржаће се у петак 30.јуна. Два дана раније, у среду одржаће се седница Градског већа, на којој ће бити још неколико тема, значајних за живот града и наших суграђана!

 

Извор: ПлусОнлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine