Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градска управа у Пироту у току лета ће у адаптацију, санацију и реконструкцију пиротских школа уложити велика средства. Највећа улагања очекују се у Техничкој школи, затим у  реконструкцију школе “Младост”, где ће бити уложен 31 милион динара, а у школи “8.септембар” преко 61 милион динара-казала је помоћница градоначелника задужена за ванпривреду Милица Голубовић.

Помоћница градоначелника Милица Голубовић данас је уручила поклоне ученицима генерације.

-Градска управа ће у сарадњи са Министарствима преко различитих програма овог лета, док су ђаци на распусту уложити велика средства за побољшање услова у којима раде наши ђаци и наставници. У оквиру програма модернизације школе Министарства просвете настављамо са реконструкцијом и доградњом у Техничкој школи, а улазимо у два пројекта заједно са Канцеларијом за управљањем јавним улагањима, ту је инвеститор Град Пирот. У школи “Младост” ће у санацију, адаптацију и реконструкцију објекта бити уложен 31 милион динара, као и у школи “8. септембар” где ће у току лета у исте послове бити уложено чак 61 милион динара-казала је Голубовић и додала да ће и у осталим школама бити радова на текућем одржавању.

-Спремамо и два велика пројекта, односно пројектну документацију за Гимназију и Свети Сава, тако да ће у будућности и ове школе бити реконструисане и уређене-казала је помоћница Голубовић.

Извор: Пиротске вести

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine