Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Јучерашњи закључак  Одбора поверилаца о понуди Слободне зоне  од 127 милиона динара за куповину АХА Мура Први мај, наишао је на различита реаговања. Стечајни управник није се више оглашавао осим јучерашње информације коју нам је послао, председник Одбора поверилаца Велизар Тасић из Привредне коморе Ниш обећао је изјаву и касније био недоступан, Љубомир Сотиров као представник запослених такодје није био спреман за коментар!


Најнезадовољнији у свему били су, наравно Градска управа и Слободна зона, а критички став према неким детаљима у поступку, имао је и Родољуб Ћирић, председник Окружног одбора самосталног синдиката, иначе одличан познавалац ове материје! 

Сматрајући ову одлуку штетном по Пирот и Први мај, а подсећајући и на неке раније одлуке стечањног управника које нису биле у корист Пирота, градоначелник Владан Васић, сазвао је Конфренцију за новинаре, на којој је рекао да стечајни управник, као административац у предмету, често прекорачује своја права и доноси штетне одлуке.
Агонија се дакле наставља, докле, питање је, јер Закон о стечају, који иначе треба да се мења, за сада не предвидја докле све ово може да траје!

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine