Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Предузеће „САНИТ М&М“ Д.О.О. из Ниша обавештава грађане Пирота да ће 5. и 6. јуна бити обављен први третман сузбијања одраслих форми комараца на територији Града Пирота.
Сузбијање одраслих форми комараца радиће се уређајима са земље по следећем распореду:

Понедељак 05.06.2017.г. – од 5,00 часова ујутру
- Река Нишава од ушћа реке Јерме до железничког моста и од Моста Газела до ушћа реке Темштице, појас око акумулационог језера и градског купалишта и Расничка река од села Барје Чифлик до ушћа у реку Бистрицу.

Уторак 06.06.2017.г. – од 05,00 часова ујутру
- Река Нишава на деоници од железничког моста до Газеле, Градашничка река од краја села Градашница до ушћа у реку Нишаву,река Бистрица до ушћа у реку Нишаву, Рогозки канал од изворишта Кавак до Калеа, парк Момчилов град, парк хотела Пирот, зелене површине у Таковској улици, парк Максима Горког, парк Трг Републике, парк Трг Карађорђе, парк ЛЕАП-22. дивизије, зелене површине у улици Николе Пашића, парк у улици Војводе Степе и парк у улици Драгољуба Миленковића.

Да би се акција успешно реализовала и избегле нежељене последице Предузеће „САНИТ М&М“ позива грађане да у време третмана не бораве на поменутим локацијама нити да изводе кућне љубимце. Пчелари се обавештавају да предузму мере заштите пчелињих друштава.

Из предузећа “Санит М&М” упозоравају грађане да се у свему следи наведено упутство јер ће у случају оштећења здравља сваки појединац сносити одговорност за себе, родитељи за децу,као и сваки сопственик за своје домаће животиње.

У случају неповољних временских прилика третман се одлаже за први наредни дан када временски услови погодују за извођење истог.

За све додатне информације у вези овог третмана грађани могу да се обрате Предузећу „САНИТ М&М“ на тел. 018-258-019 и 018-243-876.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine