Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Поводом презентације возила најновије генерације реномираног јапанског производјача ИЗУСУ, данас је у Пироту боравио секретар јапанске амбасаде за економска питања Yосхифуми Канно. Њега је најпре примио у свом кабинету градоначелник Пирота, Владан Васић.


ТРИО Моторс д.о.о овлашћени дистрибутер ИСУЗУ возила за Србију данас је у Пироту у присуству секретара јапанске амбасаде за економска питања, градоначелника Пирота, Владана Васића, великог броја привредника и представника јавних предузећа представио своја вишенаменска возила. Реч је о моделима најновије генерације  који имају своју намену у путној привреди, комуналној делатност, градјевинарству и тако даље.
Директор ЈП “Регионална депонија”, Небојша Иванов каже да је сарадња са овлашћеним дистрибутером почела куповином једног возила за потребе депоније и да може бити вишеструко корисна.
Директор “ТРИО моторса”, Живко Марковић, је веома задовољан заинтересованошћу привредника Пирота за ИСУЗУ возила и очекују добру сарадњу у наредном периоду.
Сарадња са Амбасадом Јапана је и до сада била добра. Познато је да Јапан реализује бројне хуманитарне програме у Србији и добро је успоставити и привредну сарадњу и промовисати потенцијале Пирота, сматра градоначелник Пирота, Владан Васић.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine