Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У програму Модернизација школа који спроводи Министарство просвете, науке и технолошког развоја Техничкој школи је одобрен пројекат за реконструкцију и надградњу школе. Радови су почели почетком марта, а рок за завршетак је 1. септембар.
Данас су радове обишли градоначелник Владан Васић, заменик градоначелника Видојко Панајотовић, помоћник градоначелника за ванпривреду Милица Голубовић и директор Јавног предузећа за планирање и уређење грађевинског замљишта Бранислав Костић.


Аца Божић, директор Школе, каже да су чекали три године на реализацију овог Пројекта. Биће надграђено 800 квадрата изнад садашњих радионица и спортске сале и сваки део Школе биће доступан особама са инвалидитетом. Како је Божић истакао радови су компликовани и захтевни због чега је и вредност Пројекта велика, 350.000 евра.
Градоначленик Владан Васић после обиласка радова рекао је да су и више него задовољни оним што су видели. Локална самоуправа је у буџету издвојила 230 милиона динара за школе, од чега је 40 милиона за инвестиције.  Васић је најавио да ће се у току лета, захваљујући доброј сарадњи са Канцеларијом за јавна улагања, уредити и Школа „8 септембар“ и Школа „Младост“, а вредност тих радова је око милион евра.

Извор: Плусонлине

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine