Сертификована општина са повољним пословним окружењем

У Свечаној сали Градске управе Пирот данас је најављено издање књиге Светислава Карија Пешића. Коаутор ове књиге је новинар Александар Милетић.
Светислав Пешић је овом приликом рекао да је предлог да напише књигу о себи и својој каријери добио пре три године када се снимао део његовог документарног филма у Немачкој. Због бројних обавеза није мога да прихвати понуду, али је задужио два пријатеља да направе концепт па ће се, када добије време, тиме бавити, објаснио је Пешић.

Књига садржи играчку и тренерску каријеру Карија Пешића, а његова намера је да сва своја знања и искуства подели са свим тренерима у свету.
Градоначелник Владан Васић истакао је да ће се Град Пирот логистички укључити у помоћ издавања књиге, а купиће и значајан број књига које ће поклонити спортским клубовима и школама.
Александар Милетић, коаутор, каже да ће књига, која није била у плану, бити јако добра и да ће се од осталих књига оваквог типа разликовати по томе што ће у једном делу бити аутобиографска, а у другом стручна.
Књига ће бити преведена на енглеском, шпанском и немачком језику, а издавач је Пи-пресс. Директор Издавачке куће Пи-пресс изразио је захвалност Светиславу Пешићу што се одлучио за издавачку кућу из свог родног града чиме је показао да је локалпатриота.
На крају, Светислав Пешић и Бобан Ранђеловић потписали су уговор.

Извор: Плусонлине

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine