Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Градоначелник Пирота мр Владан Васић и директор Дома културе Мишко Ћирић, данас су на свечаности на којој су додељене награде најуспешнијим издавачима, али и најбољим на наградном конкурсу за кратку причу Дома културе, истакли да је овогодишњи, 18. по реду, Салон књига и графике, у потпуности оправдао очекивања.


- Честитам свим награђенима, хвала Горану Гоцићу и Дејану Стојиљковићу што су и ове године бирали најбоље кратке приче. Мислим да је овај сајам био добар као и сви остали, пуно промоција, пуно прилика да се читаоци упознају са новим насловима, али и да купе књиге-казао је градоначелник Васић.
Директор Дома културе Мишко Ћирић казао је да је остало још тридесетак сати до краја овогодишњег Салона књиге и графике.

- Могу да кажем да смо ми као организатори, а верујем и наши суграђани и библиотека, задовољни како је протекао овогодишњи Салон, без иједног проблема смо успели све да организујемо, организовано је много промоција књига, дружење дечјих писаца са децом, све у свему задовољни смо као организатори а ми ћемо се потрудити да наредни Салон буде још бољи-казао је директор Ћирић.

Познати књижевних Горан Гоцић, који је заједно са писцем Дејаном Стојиљковићем био у жирију за избор најбоље кратке приче, казао је да му је јако драго што постоји овакав Салон књига.

- Атмосфера је јако интимна, просто плени и велико ми је задовољство што се дружимо овде у Пироту-казао је Гоцић.

Извор: Пиротске вести

План развоја Града Пирота 2021–2028.

Пружимо руку теже запошљивим лицима 

Оснаживање женског предузетништва и улоге жена на селу у југоисточној Србији

Спортске активности за младе-будућност за све у прекограничном региону

Успостављање сајамског простора

Joomla templates by Joomlashine