Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Екипе Дирекције за изградњу упркос пакленим температурама непрекидно раде на асфалтирању улица у граду. Иако је температура асфалта који се уграђује преко 150 степени Целзијуса а спољна температура преко 35 степени, радници су данас наставили са асфалтирањем улица у граду па је новим слојем асфалта покривена улица Туштина, а након ове радници “Трејса” се селе у насеље Прчевац где ће се асфалтирати улица Ђуре Јакшића. Ради се и на санирању прекопа по граду.


Радници “Трејса” кажу за Пиротске вести да јесу тешки услови због веома високих температура, али мора да се ради.
- Радимо, нема нам друге. Расхладјујемо се великим количинама воде и тако успевамо да завршимо посао који је пред нама - каже Владимир Ћирић, један од радника.
Слободан Ранчић из Дирекције за изградњу казао је новинарима да је вредност радова на асфалтирању улице Туштине око 1.1 милион динара са ПДВ-ом. Негде 450 квадрата асфалтне површине је уграђено. Након ове улице, комплетна механизација се сели у улицу Ђуре Јакшића у насељу Прчевац. То је улица која спаја насеље Прчевац и Завојско насеље. Ту ће се асфалтирати и стазе Комуналца на гробљу тако да ће данас бити завршен поприличан посао. У улици Ђуре Јакшића биће уграђено више од 500 метара квадратних асфалта, урађен је пропуст за одвод воде, која је раније правила велике проблеме јер се пубила смећем, али је тај проблем сада решен. Три екипе фирме “Трејс” су на терену, па се осим ове улице ради и у насељу Танаско Рајић па ће се санирати и проблеми који су настали вађењем водоводних цеви од стране “Водопривреде” из Ћуприје. Те три екипе раде на асфалтирању тих прекопа. Надам се да ће то убрзо бити и завршено - каже Ранчић.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine