Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Улица Јоргована, жила куцавица насеља Радин дол и овог дела града, добила је нови асфалт. Укупна дужина асфалтиране површине прошле године и ове сезоне је око 1,5 километара, а вредност радова око 12 милиона динара.
Радове је обишао градоначелник мр Владан Васић са сарадницима који је овом приликом рекао да је циљ локалне власти да асфалт допре допре сваке улице и куће у граду. У овом насељу велики проблем градјевинарима су уске улице, али  се посао упркос томе ради.


- У току је израда Детаљног урбанистичког плана, и овом приликом апелујем на грађане да се јаве са својим предлозима и идејама о уређењу града, који се шири и у овом правцу.  У наредном периоду бића асфалтирана Глава улица у Пољској Ржани, Сукову, Бериловци и у још неким местима-казао је градоначелник током облиаска радова  у насељу Радин дол.


Одборник Милош Јонић  из овог насеља, рекао је да је сарадња са локалним властима одлична и да је  ова улица веома значајна  за цело насеље.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine