Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Одлуком Скупштине града за одлагање грађевинског отпада одређена је локација Дрварник, на путу према селу Присјан. По речима Зорана Крстића, шефа Одељења за урбанизам, одлагање грађевинског отпада на овој локацији се неће наплаћивати, али се истовремено захтева да се одлагање врши систематски, од гомиле до гомиле, како би се расположиви простор што боље искористио.

-Врло често људи грађевински и комунални отпад бацају у корита река, на слободне површине. Ипак, уколико се овакво понашање региструје, најпре ће бити донешено решење о уклањању тако формиране депоније па ће странка морати да о свом трошку неутралиште депонију, а друга мера је подношење прекршајних пријава. За физичка лица запрећене су казне до 30.000 динара, а за правна до 100.000 динара, казао је Крстић и додао да ће у наредном периоду бити појачане овакве контроле.

 

Извор: ПлусОнлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine