Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Представници Управе града и заменици амбасадора европских земаља, који данас бораве у Пироту поводом Сајма “ЕУ и Србија на делу” су обишли Тврдјаву Кале, односно Момчилов град и откривањем визибилити табле означили скори почетак реконструкције овог средњевековног објекта.


Заменик шефа Делегације ЕУ у Србији, Оскар Бенедикт и градоначелник Пирота, Владан Васић, откривањем визибилити табле означили су почетак радова на обнови Калеа.
Заменик шефа Делегације ЕУ у Србији, Оскар Бенедикт, оцењује да је реконструкција Момчиловог града од изузетног значаја и од вишеструке користи за Пирот.
Градоначелник Пирота, Владан Васић, каже да је у партнерству са Бугарском до сада реализовано неколико веома вредних пројаката у Пироту захваљујући средствима Европске уније. Дуго се чекало на обнову “Калеа” и сада је сасвим извесно да ће овај објекат ускоро бити доступнији градјанима и туристима.
Пројектант, архитекта, Александра Манић, каже да ће радови, вредни око четиристо хиљада евра, трајати петнаест месеци и да ће се реализовати у три фазе.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine