Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Коридори Србије се “враћају” у Пирот. Захваљући доброј сарадњи Градске управе са Министарством градјевине и Предузећем Коридори Србије, ово Предузеће се “враћа” у Пирот. Наиме, данас је почело асфалтирање прометног пута на излазу из града. Предузеће за путеве Ниш асфалтира и проширује  деоницу поред Касарне, према Божурату и даље коловоз који води до магистралног пута. Дужина деонице је 2,2 километра.

Почетку радова на асфалтирању, данас су присуствовали градоначелник Владан Васић, његов заменик Видојко Панајотовић и Бранислав Костић, директор Јавног предузећа за планирање и уредјивање градјевинског земљишта.
Владан Васић је рекао да захваљујући добрим контактима са Коридорима Србије и надлежним Министарством овај део саобраћајнице до магистралног пута и ка граду до Кружног тока биће асфалтиран. У наредном периоду радиће се на путним правцима  који су такодје регионалног и републичког значаја.  
Очекује се да радови на поменутим путним правцима буду завршени до краја године.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine