Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Сајам професионалне оријентације, једанаести по реду, отворен је данас у хали “Кеј”. Сајам организује пиротска Филијала Националне службе за запошљавање, по речима председника Актива директора пиротских средњих школа Аце Божића, пиротске школе су међу цењенијим у земљи. У име Града Пирот учесницима Сајма обратио се Славиша Свиларов, истакавши да је избор средње школе и факултета једна од најважнијих одлука у животу.


- Због тога се и организује овај Сајам како би на једном месту могле да се нађе информације и свим средњим школама или високошколским установама-казао је Свиларов и додао да је локална самоуправа у протеклом периоду пуно учинила када је о побољшању пословног амбијента у граду реч, а све у циљу да млади људи када заврше своје школовање, остану у Пироту и брже и лакше дођу до посла.
- Директор пиротске Филијале НСЗ Драган Јенаћковић казао је на отварању да је велика част и задовољство да се по 11. пут организује овај Сајам.

- Надам се да ће млади будући средњошколци пронађу себе, а да свршени средњошколци лакше могу да донесу квалитетну одлуку о наставку школовања-казао је директор Јенаћковић.
- Све наше средње школе у граду и округу су веома цењене на територији целе Србије, што значи да осмаци имају одлична избор-казао је председник Актива директора средњих школа Пирота Аца Божић.

Организатор Сајма је пиротска Филијала Националне службе за запошљавање.

Извор: Пиротске вести

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine