Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Пирот је добио да буде домаћин Школске олимпијаде 2020. године. По традицији очекује се око 7000 учесника из свих крајева, који ће се пласирати за финале. Такмичење се одржава у петнаестак дисциплина.


Владан Васић, градоначелник Пирота  и председник Извршног одбора Деветих Олимпијских игара Србије – Пирот 2020.  одржао је данас први састанак . На дневном реду био је  Извештај о досадашњим активностима , о стању спортских објеката, набавци потребних реквизита , као и предлог мера за даље активности.
Извршни одбор броји 2о чланова, медју којима су и представници суседних општина у Округу, градски функционери, спортски радници, директори школа , професори физичке културе и медија.
Састанак је одржан у Великој сали Скупштине града.
Градоначелник Пирота, Владан Васић, каже да је веома задовољан што ће Пирот бити домаћин Школске олимпијаде.Његова жеља да Пирот буде олимпијски град ће се остварити и нема сумње да ће Пирот уложити максимум напора да Олимпијада протекне у доброј атмосфери и спортском духу. Такодје, добро је што ће и остале општине у Пиротском округу бити у прилици да организују такмичења.

Извор: Плусонлине

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine