Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Поводом јубилеја, 20 година рада, Телекома Србије представници руководства ових дана обилазе 20 мањих градова и општина у циљу унапређења сарадње. Састанак руководства Телекома Србије са градоначелником Пирота, Владаном Васићем, одржан је данас у кабинету градоначелника.

Бранко Стефановић, директор Функције за велике пословне кориснике, изразио је  задовољство боравком и гостопримством у Пироту. Он је истакао да је Телеком познат као друштвено одговорна компанија која својом снагом развија и оне делове републике који нису толико развијени, па су због тога одлучили да обиђу места која нису толико у жижи догађаја.
Градоначелник Владан Васић каже да Пирот има успешну дугогодишњу сарадњу са Телекомом и да су овом приликом, поред осталог, разговарали и о напретку те сарадње убудуће. Када је ширење мреже у питању, Васић је рекао да се тренутно ради на проширењу мреже у селу Пољска Ржана, а потом ће и у Извору.

Извор: Плусонлине

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine