Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Осму годину за редом, у складу са Програмом Локалног акционог плана за децу, Пирот обезбедјује једнократну новчану помоћ за децу без родитеља под старатељством. Данас су у присуству представника локалне самоуправе и Центра за социјални рад старатељима деце без родитеља уручена решења о новчаној помоћи од по 15.000 динара.

Директорка Центра за социјални рад, Марија Васић, поздравила је присутне нагласивши да су старатељи на себе преузели изузетно хуману мисију и одговорност. Свему томе придружује се и локална самоуправа са много разумевања  да у оквиру својих могућности помогне.
Милица Голубовић, помоћница градоначелника за ванпривреду, која је уручила решења о помоћи, каже да се као и ранијих година планирало да се новац обезбеди уочи Ускрса. Одмах после уручења решења старатељи су могли да подигну новац у Центру за социјални рад.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine