Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Гледано из различитх углова, одржавање Међународне конференције за отпадне воде у Пироту има вишеструки значај, изјавио је градоначелник Пирота, мр Владан Васић.

- Још једно наше јавно предузеће се позиционирало у Србији као једно од најбољих. Честитам им на организацији конференције, што није лако.

Драго ми је што оживљавамо на овај начин конгресни туризам, након много година. Гости ће имати прилику да упознају град и упознају се са околином, што их може и вратити поново у Пирот. Са ових неколико аспеката довољан је значај овог скупа, истакао је Владан Васић.
Покривеност квалитетним снадбевањем воде у Пироту је 99,9%, а на читавој нашој територији, јер имамо поједина села која нишу нашем систему, је 93%.
- На добром смо путу да реализујемо пројекат изградње постројења за пречишћавање отпадних вода, вредности 10 милиона евра. Не желимо да узимамо кредит да би га изградили, већ желимо да са донаторским средствима завршимо тај посао и постанемо у правом смислу речи, еколошки град. “Запело” је код нашег министарства и очекујем ускоро решавање проблема, јер смо ми као град и немачки КФW спремни. Потребно је да предугор преточимо у уговор и распишемо коначно тендер – изјавио је Васић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine