Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Научна конференција о водама и управљању чврстим и опасним отпадом, која је данас почела у Пироту, један је од најзначајнијих научних скупова у Србији овакве врсте. Један од најзначајних циљева, поред размене знања и искустава из ове области, јесте очување животне средине, а самим тим и воде као једног од најзначајнијих природних ресурса неопходг за опстанак човачанства. У раду Конференције учествује око двеста стручњака  из Србије и иностранства.

Окупљене стручњаке, учеснике Конференције, најпре је поздравио председник Скупштине Удружења за технологију воде, Предраг Богдановић.
Градоначелник Пирота, Владан Васић, као један од домаћина Конференције, истакао је да је Пирот поседњих година изузетно напредовао у свом развоју. Град поклања велику пажњу јавним предузећима, а када је реч о “Водоводу” с поносом је нагласио да је медју најбољим предузећима у Србији. Стална улагања допринела су уредном снабдевању града водом, а покренуте су активности и на изради генералног пречистача отпадних вода.
Директор ЈП”Водовод и канализација “ Пирот, Зоран Николић, је веома задовољан што се Конференција одржава у Пироту. Он је истакао да “Водовод” редовно инвестира у развој и напредак, а сарадња са иностраним фондовима допринела је реализацији капиталних инвестиција. Једна која је у плану јесте Главни пречистач отпадних вода.
Научни скуп се завршава у петак 7. априла.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine