Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић данас је обишао радове на асфалтирању Кружног пута на Другом рингу, саобраћајном прстену око Пирота код Касарне.
- Могу да кажем да на овај начин означавамо и званично почетак грађевинске сезоне која је већ почела. Вредност овог посла је скоро 30 милиона динара, 11 милиона ће бити утрошено ове године да се заврши цео посао. Поред тога, ради се Саобраћајница 1 која спаја улицу Николе Пашића и алтернативни пут ка Коридору 10.

Тамо смо обезбедили још 14 милиона динара за завршетак две трећине те велике и веома значајне инвестиције. Завршићемо и радове у улици Драгољуба Миленковића, тротоарска површина у улици Саве Ковачевића је завршена а улица ће бити пресвучена новим асфалтом, радићемо у селу Крупац, Пољска Ржана, Суково, у насељу Нова болница радиће се Седма, Осма и Девета улица, улица Јоргована ће бити комплетно пресвучена до краја, радиће се у насељу Нови Завој и многим другим деловима града. Преко 90 милиона динара ће бити уложено у асфалтирање-казао је Васић.

Васић је казао да се остварује сан о Другом рингу, Саобраћајном прстену око града, који ће у многоме растеретити саобраћај у центру града, што ће довести и до повећања безбедности свих учесника у саобраћају у нашем граду.

Директор Јавног предузећа за планирање и уређење грађевинског земљишта, Бранислав Костић, казао је да је јуче речен и последњи имовински проблем са власницима једне шупе.

- Данас радимо завршни слој асфалта, остаје да се уради уређење тротоарских површина, постављање бехатона, а од понедељка нас очекује обележавање хоризонталне и вертикалне сигнализације-казао је директор Костић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine