Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Уз помоћ Коридора 10, локална самоуправа Пирот ће ове године урадити око 30 км регионалних путних праваца вредности око милион евра. Минуле године реконструисани су значајни путни правци, који су представљали дугогодишњи проблем мештана целог округа. Реконструисане су саобраћајнице ка Темској и Понору, али се радило и на одржавању путних праваца.


- Ове године у сарадњи са Коридорима Србије урадићемо око 30 километара регионалних путних праваца вредности око милион евра. Са Коридором 10 смо се договорили да следећи путни правци буду пресвучени: од Малог моста до каменолома Китка, од магистралног пута до села Суково и Поганово (9 км), пут од Садиковог бунара до села Блато (3,2 км),  као и пут од села Славиња до села Изатовци (6км) – изјавио је градоначелник  Васић.
Ови путни правци дуго година чекају рехабилитацију, али ће ове године бити завршени и закључно с тим, Пирот неће имати више већих проблема у том сегменту саобраћајне инфраструктуре.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine