Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Председник УНИЦЕФ-а у Србији, Мишел Сен Ло, одлучио да поводом 70. година рада УНИЦЕФ-а у Србији, и у Пироту буде организована изложба фотографија о активностима ове организације.

Ових дана председник УНИЦЕФ-а у Србији, Мишел Сен Ло, боравио је у Пироту. Том приликом састао се са представницима локалне самоуправе, обишао ОШ “Душан Радовић” и Дечји диспанзер Дома здравља.

У разговору са представницима Града казао је да је веома задовољан досадашњом сарадњом са Пиротом који велику пажњу посвећује деци. Том приликом је испричао занимљиву анегдоту када је пре три године ступио на дужност у Србији и када га је председник Републике, Томислав Николић, питао одакле је рекао је да је из Србије, из Пирота, рекао нам је поред осталог, Бојан Рандјеловић, помоћник градоначелника за ванпривреду, најављујући новембарску исложбу фотографија у Галерији “Чедомир Крстић”.

Председник УНИЦЕФ-а обишао је и Дечји диспанзер Дома здравља са којим има одличну сарадњу и разговарао о наставку сарадње.
Председник УНИЦЕФ-а, Мишел Сен Ло, интересовао се и за туристичке потенцијале града, а посебно га је занимала израда Пиротског ћилима. Посетио је Занатску задругу “Дамско срце” и наручио за себе један ћилим који ће ускоро бити изаткан.

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine