Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

На трећем Европском конгресу локалних самоуправа, који се одржава у Кракоwу у Пољској у периоду од 27-28. марта 2017. године присуствује преко 1800 учесника из преко 40 земаља.
Теме овог значајног конгреса локалних самоуправа подељене су на 6 области: финансије, економија, иновације, друштво, окружење, бизнис и локална власт.

Учествовала је и делегација Пирота сачињена од представника Слободне зоне Пирот, др Драгана Костића и Александра Симоновића и Александра Ћирића, помоћника градонацелника за област инвестиција и инфраструктуре.

У оквиру панел дискусије „Економске зоне – Нови изазови локалне и регионалне власти“, дискутовало се данас о превазилажењу проблема са којима се суочавају слободне зоне и унапређењу њихове сарадње. Током панела презентована је Слободна зона Пирот као успешан пример у погледу привлачења инвестиција и остварених резултата уз дугогодисњу сарадњу са локалним самоуправом.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine