Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

На недавној седници Градске скупштине, одборници су на предлог градоначелника Владана Васића, донели одлуку о издвајању средстава за лечење болесне деце. Одлука је веома брзо примењена и данас смо добили информацију да ће Градска управа, према речима Владана Васића, уплатити на наменски рачун за лечење Миле Панић,  3.500.000 динара.

Васић је рекао да ће  Градска управа реаговати  и у другим случајевима. Средства су  по ребалансу одвојена за социјалну заштиту и лечење деце.

Надица Адамовић, начелник Одељења социјалне заштите рекла нам је да ће новац бити уплаћен веома брзо, пошто се комплетна процедура заврши.
После разговора са Надицом Адамовић у нашу редакцију дошао је Мирослав Панић, Милин отац и саопштио нам да је Градска управа данас одмах уплатила износ од 3,5 милиона динара који је већ на наменском рачуну. Мирослав је јуче дошао из Истанбула и то је била прилика да сазнамо вести о Мили. Мирослав Панић је желео да се јавно захвали градоначелнику Владану Васићу, одборницима али и свима који су уплатом одређених средстава испољили велику хуманост и бригу.
Добили смо информацију да је јуче и фирма Д компанy уплатила 50.000 динара.

Фондација ,,Буди хуман – Александар Шапић,, која  се укључила у прикупљање новца  за лечење Миле Панић  уплатом на  број 266 , смс 3030  до сада је примила  3.156 смс порука. Све информације можете наћи на нашем Порталу .

Марјан Ранчић, директор школе Свети Сава јавио нам је да ће ученици и наставно особље Школе за неки дан уплатити око 100 хиљада динара. Прикупљање је у току.

Марјан Ћирић, директор Економске школе управо нас је обавестио да су ученици и особље Школе сакупили 54.400 динара. Акција прикупљања помоћи наставља се за још једно оболело дете.

Мирослав Панић нам је саопштио ко је још у протекла два три дана уплатио одређена средства.

Мирослав Јокић Сомбор -5.000 динара

Валентина Колић-ул.Драгољуба Миленковића -4.000 динара

Независни синдикат полиције Крагујевац-4.000 динара

Кик бокс клуб Црна кобра- 10.000 динара

Готовинска уплата -31.200 -јавите нам ко је уплатио

Предузеће Пексим -10.000 динара

Готовинска уплата -12.500 динара

Хвала вам добри људи!

Извор: Плусонлине

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine