Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Град Пирот је за развој пољопривреде ове године определио укупно 58 милиона динара. Већ од понедељка, наредне недеље сва регистрована пољопривредна газдинства, моћи ће да користе погодности које пружа локална самоуправа, а односе се на повраћај уложених средстава.
- Ове године максимални износ субвенција по пољопривредном газдинству је 800 хиљада динара, уместо досадашњих 750 хиљада.

Код свих мера где смо уочили веће интересовање повећали смо износе субвенција. Опрема за мужу се сада субвенционише до 200 хиљада динара, за пчеларство до 200 хиљада, дупло више него до сада, за воћаре и повртаре са 200 на 300 хиљаде динара, док смо за набавку нове механизације учинили озбиљан корак напред и повећали са 350 на 500 хиљада динара. Субвенција за камате је јако популарна мера и за то је у Фонду одвојено 8 милиона динара. Ова мера подразумева као и до сада, да за кредите који узимају пољопривредни произвођачи локална самоуправа плаћа камату. – изјавио је данас Горан Поповић, помоћник градонаћелника за пољопривреду.
Конкурс се односи и важи за сва улагања од 1.новембра 2016.године и улагања у 2017.години.

Извор: Пиротске вести

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine