Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Градоначелник Пирота мр Владан Васић И члан Управног одбора НАЛЕД-а данас је присуствовао додели награде за Реформатора године, коју додељује НАЛЕД, као И представљању Сиве књиге у којој су представљени највећи проблем са којим се српска привреда сусреће приликом свакодневног рада.


- НАЛЕД већ десет година ради на побољшању пословног амбијента у Србији, истиче реформе, проблеме, прати рад Владе са циљем да се отклоне бирократске процедуре И да се амбијент пословања побољша. Драго ми је што сам у Управном одбору И што се сваке године они који се истакну у раду, у побољшању услова у којима ради наша привреда, награде. Ове године добитник признања за реформатора године је Зорана Михајловић, због увођење електронских дозвола, новог Закона о планирању И изградји И због тога што је Србија направила огроман напредак на светској “дуинг бизнис” листи. То је велики напредак И треба јој честитати. Велики број дипломата је овде јер је НАЛЕД препознат као инстутуција која се бори за боље услове за привреду И пословање.
Министарка Михајловић казала је новинарима да је јако важно да се ради на реформи катастра, а посебно је поражавајући податак да готово 130 милијарди динара износе административни трошкови компанија које желе да се баве бизнисом у Србији И ми морамо да видимо са свим министрима у Влади како ћемо то да смањимо-казала је министарка Михајловић.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine