Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Стални промотер пиротске пеглане кобасице Зоран Кесић, на петој по реду манифестацији, одржаној у хали “Кеј”, казао да стереотипи о Пироћанцима као шкртицама немају додирних тачака са истином. Кесић каже да му Пироћанци са којима се спријатељио последњих година не дају да оде из Пирота, а да се добро не наједе и напије и да не ужива у чарима пиротске кухиње.

-Гостољубивости је одлика Пироћанаца, а онај стереотип о Пироћанцима као шкртицама нема додирне тачке са истином. Не да Пироћанци нису шкрти, већ ми не дају да одем док се не наједем, напијем и пун гепек ракије, пеглане и других ђаконија буде. У Пирот никако да престанем да долазим, не знам да ли због магичних својстава пеглане, или, пре бих реко, магичних пријатељстава које сам стекао овде у Пироту-казао је Кесић. Он је додао да не постоје две исте пеглане кобасице.

-Све пеглане кобасице се разликују, нема две исте пеглане кобасице у зависности од произвођача и то је оно што ме одушевљава код овог производа. Слично је као са вином-казао је Кесић.

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine