Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Заиста можемо да будемо задовољни ситуацијом у нашим предузећима, у свим је врло висок степен наплате, у Водоводу чак преко 90 процената, сва имају предвиђене значајне инвестиције наредне године, већ неколико година сва јавна предузећа завршавају пословне године позитивно, са благим профитом, и све то уз мањак запослених, казао је градоначелник Васић након данашње седнице Градског већа.


- Степен наплате се креће између 84 па до преко 90 посто. Сви имају значајан предвиђени ниво инвестиција на нивоу од 50, 60, у Топлани чак 80 милиона динара. Сва јавна предузећа завршавају позитивно пословне године упркос проблемима попут заосталих зарада, јер се већ неколико година не повећавају плате, суочавамо се са мањком радне снаге, али упркос свим тим проблемима сви позитивно послују-казао је Васић и додао да је ситуација добра и у установама културе.
- Што се тиче установа културе, њихове планове и програме ћемо надам се усвојити без икаквих проблема на седници Скупштине града, како би већ од 1. јануара кренули у реализацију планова. То је пракса која је дала добре резултате и надам се да ће тако бити и надаље.

Извор: Пиротске вести

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine