Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Традиција се наставља. Град који је ове године ,,искочио,, по свим параметрима у Србији ће на достојанствен начин завршити години. Дан града је 28.децембар када је Пирот ослободјен од Турака и тада ћемо имати Свечану академију.
Према програму рада, у уторак 27. и среду, 28. децембра биће одржане последње радне седнице у овој веома успешној години.Градскли већници ће на дневном реду имати програм рада Скупштине за наредну годину, План детаљне регулације ,,Пирот –запад”. На седници ће по устаљеној пракси бити разматрани програми јавних предузећа и установа у култури за 2017. годину.

На седници Градског већа биће велики број тема из текућих активности. Размнатраће се одлука о додатним правима у дечијој заштити, стипендирању, биће донет Локални акциони план запошљавања као и план за унапредјење ефикасности у стамбеном сектору града. Већници ће донети закључак о повлашћеном превозу пензионера, изабраним и постављеним лицима. Биће на дневном реду и жалбе неких институција.
Дан касније одборници Градске скупштине ће у већем делу имати исти дневни ред. Теме су програм рада Скупштине Града, План генералне рехулације ,,Пирот –запад,, и анализа и давање сагласности на програме пословања јавних предузећа и истанова.

Одборници ће разматрати и Одлуку о допуни Одлуке о додатним правима у области социјалне заштите о стипендирању и другим врстама помоћи студентима и стручњацима на тетироији Пирота . Разматраће се и предлог Комисије за доделу градског признања, “Заслужни градјанин Пирота”.

Седница Скупштине почиње у 9 часова, а Градско веће сат касније!

Извор: Плусонлине

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine