Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Оно што је и до сада било добро сачуваћемо. Спремни смо на сарадњу са свим политичким странкама које у основи имају настојања да се Пирот развија!
Дани пред  Нову годину за медије који настоје да буду озбиљни и оригинални, да не ,,трче” за другима, обично се користе за анализу године са релевантним људима.

Наш серијал Видео пресинга је увелико у току. Јучерашњи разговор са градоначелником Владаном Васићем је већ постављен. У жељи да неке детаље посебно апострофирамо, монтирали смо и постављамо на ,,зид”. Јуче сте видели одговоре на неколико питања. Данас настављамо.
Ана Брнабић, иначе ранији председник НАЛЕД-а где је Владан Васић  члан Управног одбора истакла је Е управу и наравно често помињала смањење  запослених. То у нашој Градској управи није проблем, каже Владан Васић.
Међу бројна питања која смо поставили, посебно смо издвојили оно које се односило на даља издвајања у село и пољопривреду утолико пре што је Фонд ,,угашен,, а средства повећана.
Нисмо могли да избегнемо и питање о кадровима у Градској управи али и о даљој  политици. У којој мери постоји политички мир. Поготово у другом делу године када је опозиција, изгледа, разумела да нема аргументе и енергију да нешто предлаже, критикује…
С обзиром да смо најавили Видео Пресинг са Владаниом Васићем, издвојили смо само неколико питања, с обзиром на мало времена, од многих која су стигла.
И на крају желели смо да истакнемно и онај део који је надградња, дакле, култура, спорт… медије нисмо помињали. Дакле, да ли ће у наредној години однос према овим областима и даље бити веома добар.
Ето, то су теме о којима смо разговарали. Било их је још, али смо били у временском теснацу јер је чекао грчки конзул, а потом је Владан Васић отпутовао у Ниш где је у Регионалној комори примио признање.

Опширније на Плусонлине.рс

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine