Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Данас је одржан традиционални Сабор полкјопривредних производјача - Пирот 2016. У организацији Фонда за развој пољопривреде града Пирота. Реч је о годишњој манифестацији која се организује у част прославе Дана града. Као по правилу окупио се велики број пољопривредника што на свој начин показује да је ова привредна града на путу убрзаног опоравка и развоја.


Госте је најпре поздравио Горан Поповић, помоћник градоначелника за пољопривреду истакавши поред осталог да Град из године у годину издваја све више пара за развој пољопривреде.
Без спреге државе и локалне самоуправе уз иницијативу пољопривредника свакако да не би било успеха. Држава ће и наредне године субвенционисати пољопривредну производњу рекао је, Жарко Радат, директор Управе за аграрна плаћања.
Најбољим производјачима: Удружењу сточара “Стара планина”, Удружењу пчелара “Стара планина”, Удружењу пчелара “Пиротска долина”, Удружењу пластеничарских повртара Округа, Удружењу берача лековитог биља ”Стара планина”, Удружењу берача лековитог биља ”Сарлах плус” и Удружењу цвећара “Циклама” уручени су пехари. У име локалне самоуправе пехаре је уручио заменик градоначелника, Видојко Панајотовић.

Извор: Плусонлине

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine