Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Пирот ће ускоро добити још један кружни ток, овога пута код касарне “Трећи пешадијски пук” на улазу у град, а изградња овог важног инфраструктурног објекта је већ у току. По речима директора Дирекције за изграду града Бранислава Костића, ова раскрсница је део Кружног прстена око Пирота.

Заменик градоначелника Видојко Панајотовић казао је да је реч о важном инфраструктурном објекту чија је изградња доказ да се обећања која су дата од стране локалне власти, увелико испуњавају.
- Тренутно радимо модерну саобраћајницу, модерну коловозну конструкцију, тротоаре са бехатоном, зелене површине, расвета, одводњавање кишнице са коловоза, а биће постављене и зелене површине између две саобраћајнице. Вредност радова је 28 милиона динара, а извођач радова је компанија “Трејс”. Данас ће бити уграђено, у носећи асфалтни слој, 270 тона материјала, сутра још 140, а завршетак радова очекује се првих лепих дана 2017. године. Морам да се захвалим и радницима који по великој хладноћи раде и завршавају посао-казао је директор Костић.

Ова грађевинска сезона, упркос изборима на почетку године, врло се успешно приводи крају, оценио је заменик градоначелника Видојко Панајотовић.

-За наредну године вероватно ћемо средства добити и од Коридора и Путева Србије. Ево децембар месец је, хладно је, али упркос томе ми ево имамо градилиште на коме би могли да нам позавиде и много већи градови од нашег-казао је Панајотовић.

Извор: Пиротске вести

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

еУправа Републике Србије

Јавни бележник

Јавни бележник

Ђорђе Петровић
Српских владара 118
Телефон: +381 (0)10 310 045
Мобилни: +381 (0)66 310 045
e-пошта: jbeleznikpetrovic@gmail.com

 

Joomla templates by Joomlashine