Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Министар рударства и енергетике у Влади Републике Србије Александар Антић данас је приликом своје посете Пироту казао да град Пирот најбоље функцион-Генерално сам изузетно задовољан свим сегментима у Пироту. Пирот без икакве дилеме је у овом делу Србије најбоље организован град, којим се управља на један озбиљан начин са једним погледом у будућност и коришћењем свих доступних нових технологија у Републици Србији-казао је министар Антић приликом посете Енергани Сењак и додао:


- Овде сам у Пироту да дамо једну поруку да ћемо далеко више пажње и енергије дати овом делу Србије и да ће Влада Србије покушати да уради још више како би се овај део Србије још боље развијао. Ми са градом Пиротом реализујемо бројне заједничке пројекте, овај пројекат је један од тих и заиста морам да истакнем да у тим свим пројектима Пирот је број један у Србији и по степену искоришћења средстава која су на располагању и по реализацији. Ево овде смо у Енергани која се већ неколико година користи а све је као у апотеци, као да смо дошли да је отворимо сада-закључио је министар Антић, који је након пријема у кабинету градоначелника Владана Васића.


Васић је изразио задовољство због посете министра Антића Пироту.

-Имамо пуно планова, пре свега из области енергетске ефикасности, имамо дугу историју сарадње која се заснива на програмима КФW-а и сигуран сам да ћемо у сарадњи са министарством напредовати у свим областима енергетике-казао је градоначелник Васић.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine