Сертификована општина са повољним пословним окружењем

Добродошли

 

Поштовани суграђани,

добродошли на интернет портал града Пирота. Позивамо Вас да узмете активно учешће у раду локалних органа града Пирота тиме што ћете изнети своје сугестије и предлоге. Опширније

 мр Владан Васић, градоначелник Пирота

Упркос најављеном гашењу Саобраћајно-школског центра који функционише у оквиру ОШ “Свети Сава”,  запослени и руководство школе улажу напоре да се овај јединствени центар ипак сачува пре свега због чињенице да у последњих 29 година није забележена саобраћајна незгода са трагичним исходом по децу што постојање СШЦ чини више потпуно оправданим.


Иако је од стране Министарства просвете укинуто радно место у Саобраћајно школском центру, настава и обука ученика и предшколаца из Пирота и околине одвијаће са континуирано. Велику подршку школа и центар добијају од локалне самоуправе, кажу у овој школи.
Данас је постигнут договор да ОШ ,,Свети Сава“ конкурише код Фондације Новака Ђоковића за пројекат уређења Саобраћајног полигона за обуку деце у оквиру Саобраћајно школског центра, а локална самоуправа би суфинансирала пројекат са милион динара.
У току ове недеље Саобраћајно школски центар ОШ ,,Свети Сава“ посећују малишани из забавишних група ПУ ,,Чика Јова Змај“. У складу са планом и програмом , завршена је припремна настава за освајање саобраћајних значки са ученицима четвртог разреда ОШ,,8.септембар“ и ОШ ,,Свети Сава“.
Реализовање наставе са ученицима волонтерски обављају учитељи и наставници ОШ ,,Свети Сава“ са ментором Далибором Живковићем.

Извор: Пиротске вести

Упитник о задовољству грађана услугама Градске управе Пирот

Електронско подношење захтева

 

Постаните еГрађанин

eУправа Републике Србије

Влада Републике Cрбије

Народна Скупштина Републике Србије

Министарство државне Управе и локалне Самоуправе

Агенција за привредне регистре

Захтев за приступ информацијама од јавног значаја

Кодекс понашања службеника и намештеника Града Пирота

Joomla templates by Joomlashine